- Vi klemte til før hoppet og fløy avgårde. Det var gøy å få denne rekorden. Vi har slitt en del med bilen til nå, så dette var virkelig artig.

Tror du at denne rekorden blir vanskelig å slå?

- Ja, jeg tror det. Fordi forholdene på veien nå ga bedre grep enn vanlig. Det er mye grus og lite snø så vi fikk god fart over hoppet, sier Brynildsen.

- Jeg hørte nå i etterkant at speakeren på Colin`s Crest kronet meg til den nye flykongen. Så jeg kan tenke meg at det var god stemning inne i skogen der etter det hoppet, fortsetter Brynildsen.

Publikumsfavoritt

Colin`s Crest er et kjent hopp på en fast etappe i Rally Sweden. Hvert år hvalfarter publikum til denne plassen for å få med seg de spektakulære hoppene.

Colin`s Crest-award er til ære for tidligere verdensmester Colin McRae og går til den føreren som hopper lengst med bilen.

Her kan du se bilde av hoppet.

Tidligere rekorder:

2015 Thierry Neuville – 44 m

2014 Juho Hänninen – 36 m

2013 Thierry Neuville – 35 m

2012 Ott Tänak – 32 m

2011 Ken Block – 37 m

2010 Marius Aasen – 37 m

2008 Khalid Al Qassimi – 36 m

WRC2

Eivind Brynildsen og kartleser Anders Fredriksson i Ford Fiesta RS R5 kjører Rally Sweden denne helgen. Duen kjører i WRC2, den nest største klassen, og stiller i en gruppe av førere som har potensial til å kjempe i toppen.

- Vi ligger på 6. plass, og ut fra forutsetningene kan jeg kanskje ikke klage på det. Men jeg er ikke fornøyd med resultatet, fortsetter Brynildsen.