Are Hansen ble norgesmester

TIL TOPPS: Are Hansen kunne glede seg over NM-gull i helgen.

TIL TOPPS: Are Hansen kunne glede seg over NM-gull i helgen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den rutinerte Krapfoss-skytteren Are Hansen viste ingen nåde i norgesmesterskapet i helgen. Han klinket til og tok gull.

DEL

Hansen ble nummer to i den innledende skytingen, etter å ha levert en sterk avslutning. Finalen ble også en skikkelig thriller, der den lokale skytteren til slutt trakk det lengste strået og ble norgesmester.

– I tillegg skjøt Are seg til sølv på øvelsene 15m miniatyr og 10m sprint. Gratulerer med strålende skyting, skriver Krapfoss Sportskytterlag på sin Facebook-side.

Sterk laginnsats

I tillegg til Are Hansen, var det også flere mossinger som viste seg fram fra en meget god side. Lørdag ble det skutt mixed lag-konkurranser, og der stilte Krapfoss SSL med ett lag i seniorklassen og ett i juniorklassen.

– Juniorlaget med Maren Mørk og Sigmund Grimsrud ble til slutt nummer 8, der de 5 beste lagene gikk til finale. En veldig bra innsats! skriver sportsskytterlaget videre.

Seniorlaget med Are Hansen og Ingrid Håkenåsen skjøt seg til finalen med de 5 beste, og ble til slutt nummer 4.

Gode individuelle prestasjoner

Ingrid Håkenåsen skjøt 15m og 10m sprint, og gjorde det veldig bra. På sprint ble det 298 poeng og 11. plass. På 15m-øvelsen ble det 447 poeng, noe som holdt til en 7. plass.

Sigmund Grimsrud ble nummer 12 i sprint i åpen juniorklasse og ble nummer 5 i sin første NM-finale på 10m.

Maren Mørk skjøt en av sine beste 60 skudd-serier noensinne og ble nummer 12 i sin første juniorsesong. På sprint ble det 289 poeng.

Debut

– Vebjørn Grimsrud deltok i sitt første NM som stående skytter, selv om han enda har to år igjen som sittende skytter. Han tangerte sin personlige rekord med 270 poeng i normalprogram og skjøt 278 poeng på sprint, avrunder Krapfoss Sportsskytterlag.

Artikkeltags