Drømmestevne for Henrik

Suveren: Krapfoss-gutten Henrik Larsen har en spennende framtid i møte. Fortsetter han på samme måte, er det på ingen måte umulig at han deltar i OL i 2020. Foto: Privat

Suveren: Krapfoss-gutten Henrik Larsen har en spennende framtid i møte. Fortsetter han på samme måte, er det på ingen måte umulig at han deltar i OL i 2020. Foto: Privat

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble medaljejubel for flere av Krapfoss-skytterne under Fredrikstad Open og spesielt Henrik Larsen fikk mye å glede seg over.

DEL

Flere av de lokale utøverne var blant favorittene før helgens stevne og ikke veldig overraskende havnet de på pallen.

Først var det Henrik Larsen, som rett og slett var helt overlegen. Krapfoss-talentet vant juniorklassen begge dagene med alle de beste norske skytterne på startstreken. Han var naturligvis strålende fornøyd med sin prestasjon.

– Det har vært en god periode med mye trening og endelig satt det som jeg ville, sier stortalentet.

Hans neste utfordring er Swedish Cup i januar. Samme måned blir også EM-uttaket klart og unggutten blir etter alle sannsynligheter med.

Flere på pallen

Det var riktig nok ikke bare Henrik som viste muskler i Fredrikstad sist helg.

Therese Løvhaug gjorde også sine saker bra og tok gull og sølv i handikap-klassen SH2R5. Sommerens OL-deltakere Are Hansen og Malin Westerheim viste også solid form. Hansen tok to sølv i seniorklassen for menn og Westerheim tok ett sølv i kvinneklassen.

Sistnevnte hadde ikke konkurrert på lang tid, men fikk likevel bekreftet at formen er svært god.

– Dette var den første ordentlige konkurransen min etter OL, så jeg er veldig fornøyd. Det viktigste for meg var å ha det gøy på skytebanen, siden jeg ikke hadde noen forventninger. Det ga definitivt mersmak, sier Malin Westerheim.

Ekstra i potten

Under Fredrikstad Open var det også superfinaler med pengepremier til de tre beste. Westerheim vant superfinalen på lørdag og tok med seg 3000 kroner. Dagen etter var det Henrik Larsen som gikk til topps.

I tillegg deltok også disse mossingene under helgens begivenhet: Mathias Hanski, Sigmund Grimsrud, Maren Mørk, Ingrid Håkenåsen og Håkon Klubnes.

Artikkeltags