Krapfoss-skytterne herjet i Norgesmesterskapet

Strakk armene i været: Are Hansen og Malin Westerheim kunne være godt fornøyde med gull i NM. Foto: Privat

Strakk armene i været: Are Hansen og Malin Westerheim kunne være godt fornøyde med gull i NM. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Ikke veldig overraskende gikk Are Hansen og Malin Westerheim helt til topps i NM i helgen.

DEL

De to lokale skytterne var soleklare favoritter i mixed-team-øvelsen på lørdag og hadde et stort håp om å gjenta gullsuksessen fra i fjor. Det klarte de og Are og Malin kunne til slutt kunne ta steget opp på toppen av pallen.

– Det er alltid deilig å få bekreftet at man er best, men for meg ble det litt bittersøtt ettersom jeg ikke skjøt helt som jeg ønsket, innrømmet Malin, som var takknemlig for at lagkamerat Are sto fram solid:

– Han reddet meg på lørdag, for jeg slet litt teknisk. Men sånn er det noen ganger, fortsatte hun med et smil.

Men det var ikke «bare» i mixed-konkurransen de stakk av med gullet. Krapfoss-skytterne imponerte også stort på søndag og tok hver sin individuelle tittel.

– Dette var veldig oppløftende, for det er det beste jeg har levert på en god stund, sa Are Hansen.

– Jeg begynner å få betalt for tiden som er lagt ned. Det har blitt tøffere konkurranse, så gullet føles ganske greit, fortsatte han.

Malin la heller ikke skjul på at dette ble en spesiell helg.

– Utrolig deilig! Det var en veldig spennende og jevn finale. Jeg kom litt tregt ut i starten, men byttet taktikk underveis og ble mer offensiv i både hode og teknikk, sa hun med et stort smil til Moss Avis.

Neste konkurranse for de to skytterne er World Cup i Rio som de reiser til 12. april. Der får de også testet ut OL-anlegget.

Artikkeltags