Superskytterne fra Krapfoss tok drøssevis av medaljer

Flere medaljer: Malin Westerheim tok to gull, mens Are Hansen sikret seg én sølv- og en bronsemedalje. Foto: Geir Hansen

Flere medaljer: Malin Westerheim tok to gull, mens Are Hansen sikret seg én sølv- og en bronsemedalje. Foto: Geir Hansen

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble en fantastisk helg for Krapfoss-skytterne som til tider herjet i Kisen Open.

DEL

Ikke veldig overraskende ble Krapfoss Sportskytterlag å se helt i toppen av resultatlistene. Stevnet ble arrangert over to dager og det ble mye mossejubel, for å si det mildt.

Malin Westerheim og Ingrid M. Håkenåsen klinket først til med dobbeltseier i kvinneklassen, og deretter gikk Henrik Larsen til topps i herrenes juniorklasse. Gull tok også Therese Løvhaug, som ble best i SH-klassen. Men ikke nok med det.

Den rutinerte seniorskytteren Are Hansen sikret seg bronse og det samme gjorde Maren Mørk i U16-klassen. Flere medaljer ble det også på søndagen.

Malin Westerheim og Henrik Larsen tok hvert sitt gull igjen, mens Are Hansen tok en sterk sølvmedalje i seniorklassen. Maren Mørk gjentok bedriften fra lørdagen og tok bronse.

Juniorskytter Mathias Hanski og U16-skytter Sigmund Grimsrud leverte også bra, men nådde ikke opp på pallen denne gang.

Mye positivt

Med to nye gull hadde Westerheim all grunn til å være fornøyd. Likevel mener hun at hun fortsatt har mer å gå på.

– Det var en god helg med mye læring og moro, og man tar med seg mange tanker hjem igjen til treningsarbeidet. Jeg skyter periodevis godt teknisk, men sliter litt med å slappe ordentlig av og finne stilling. Da blir det gode skudd rett og slett på grunn av grunnleggende automatisering og timing, sier Westerheim som onsdag reiser til Tyskland for å delta i konkurransen IWK München.

Lykkelig leder

Sportskytterlagets leder Arve Hansen gleder seg stort over hva de får til om dagen og får ikke fullrost sine elever nok.

– Alle lagets skyttere har totalt sett imponert i disse dager og dette viser at Krapfoss-skytterne ikke er til å tulle med, skriver Hansen i en mail til Moss Avis.

Artikkeltags