Sikret seg plass i semifinalen

Gjorde jobben: Runar Holter (f.v.), Odin Hellem, Marius Bakken, Silje Jeanett Holter og Guro S. Karlsen. Foto: Privat

Gjorde jobben: Runar Holter (f.v.), Odin Hellem, Marius Bakken, Silje Jeanett Holter og Guro S. Karlsen. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble en utrolig spennende match mot Blaker, men Moss og Våler Skytterlags utøvere vant til slutt og tok steget videre til semifinalen i Østlandscupen.

DEL

Guro S. Karlsen (R) var M/V sin beste skytter i det første laget og skjøt til gode 347 poeng. Silje Jeanett Holter (J) og Odin Hellem (ER) hadde en heller tung dag på standplass og var et stykke unna sitt toppnivå.

Silje Jeanett mistet litt for mange poeng på knestående skyting og endte på 345 poeng, mens Odin måtte tåle niere på alle sine serier og stoppet på 342 poeng. Blaker sine skyttere i det første laget hadde en god dag på standplass og sørget for at Blaker var i tet med 7 poeng – 1041 mot 1034.

Dermed var det en stor oppgave for Marius Bakken (ER) og Runar Holter (klasse 2) i det siste laget. De måtte ta inn hele 7 poeng på Blaker sine to skyttere. Etter «15-skudden» hadde de tatt inn 3 poeng og nesten halvert forspranget.

«10-skudden» til de to lokale skytterne var også meget god, og de greide å knipe de siste 4 poengene, slik at lagene sto helt likt før den avsluttende omgangen.

Marius Bakken imponerte med sine 250 poeng og Runar Holter var rett bak med sine 249 poeng.

Omgangen skulle for øvrig bli en thriller uten like. Det var jevnt i lang tid, men det var til slutt Moss og Våler Skytterlag som tok seieren.

Både Marius og Runar stoppet på 349 poeng og sikret at laget endte på totalt 1732 poeng. Blaker måtte se seg slått med 1 poeng etter å ha skutt til 1731 poeng.

De lokale skytterne er nå klare for semifinale og jakter sin 5. strake finale i Alfhallen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken