Strålende skyting i samlagsstevnet

STOR DAG: Silje Jeanett Holter (i midten) gikk til topps i både den individuelle konkurransen og lagskytingen. Guro Karlsen og Marius Bakken bidro til laggullet.

STOR DAG: Silje Jeanett Holter (i midten) gikk til topps i både den individuelle konkurransen og lagskytingen. Guro Karlsen og Marius Bakken bidro til laggullet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Moss og Våler Skytterlags unge utøvere imponerte i samlagsstevnet. De sikret seg drøssevis av medaljer.

DEL

Først og fremst ble Simon B. Pinto suveren samlagsmester i klassen «eldre junior» etter å ha endt opp med totalt 337 poeng og en seiersmargin på hele 21 poeng. Simon mottok Nammo-medalje med diplom for sin seier.

I juniorklassen hadde Moss og Våler Skytterlag med hele fem deltakere og alle sikret seg en plass i finalen.

Silje Jeanett fikk skive 1 etter å ha skutt fullt hus. Med en feilfri finale endte hun på meget solide 350 poeng og ble samlagsmester. Dermed ble det nok en Nammo-medalje med diplom på Silje Jeanett.

Deretter fulgte Marius Bakken på tredjeplass med sine totalt 348 poeng. Han fikk ungdomsmedalje. Sindre Kanestrøm, Tonje Ødegård og Odin Hellem leverte også bra, men havnet utenfor pallen denne gang.

Knepen seier

I klassen «eldre rekrutt» ble det en skikkelig thriller, der mosseskytteren Guro Karlsen var involvert. Hun hadde skive 1 etter å ha skutt 250 poeng på sin innledende skyting.

– Det var ventet hard kamp om seieren i klassen da hele tre skyttere lå i tet med fullt hus. Men siden begge skytterne med 250 poeng avga poeng i sin finale, holdt det for Guro å holde yttertieren på alle skudd. Guro nøyde seg med en yttertier og hele 9 sentrum, og ble dermed en verdig samlagsmester i eldre rekrutt. Guro fikk også Nammo-medalje med diplom, forteller Runar Holter, som er ungdomsleder i Moss og Våler Skytterlag.

Lokal suksess ble det også i rekruttklassen. Elin Lauritsen gjorde sine saker bra og havnet til slutt på 3. plass med sine 338 poeng. Hun fikk også ungdomsmedalje.

På seniorsiden var Daniel Strand den beste lokale. Med 340 poeng totalt tok han 4.-plassen og fikk samlagets medalje.

Sterk lagskyting

Ungdommene var på forhånd favoritter i lagskytingen. Det ble rimelig jevnt underveis, men Moss og Våler Skytterlag kunne til slutt ta hjem seieren i lagskytingen for femte året på rad og vant pokalen til odel og eie. På laget var Silje Jeanett Holter, Marius Bakken og Guro Karlsen.

På seniorenes lagskyting var ikke Moss og Våler Skytterlag blant favorittene, men de overrasket positivt med en 5. plass. På laget var Daniel Strand, Øistein Bakken og Marius Bakken.

Daniel fikk for øvrig tildelt samlagets vandrepokal som beste skytter etter å ha levert 99 poeng i lagskytingen.

Artikkeltags