Soon Cheerleading leverte tidenes resultat

Sterke: SC Rebels Dynamite var totalt overlegne i sin klasse. Foto: Privat

Sterke: SC Rebels Dynamite var totalt overlegne i sin klasse. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Soon Cheerleading viste nok en gang superform og herjet i ny konkurranse.

DEL

Sist helg gikk Winter-Open av stabelen og cheerleaderlag fra hele landet hadde tatt turen til Drammen. SC Rebels fra Son stilte med alle sine tre konkurranselag, og i tillegg deltok den lokale klubben for første gang i konkurranseformen «groupstunt», hvor det er «stuntegrupper» bestående av fire til fem utøvere.

Først i konkurransen var det seniorlaget SC Rebels Mafia som skulle i aksjon. Dette var lagets andre konkurranse noensinne og nok en gang sto de øverst på pallen til slutt. De vant med mange poeng, så seieren var meget klar.

Juniorene herjet også

Deretter var det juniorenes tur til å gå på matta. SC Rebels Dynamite deltok i kategorien «Coed Median», som er for lag bestående av både gutter og jenter. SC Rebels Divas deltok i kategorien «All Girl Median», som er rene jentelag. I tillegg var det fire av juniorutøverne som for første gang prøvde seg i kategorien «All-Girl Group Stunt».

Juniorlaget SC Rebels Dynamite ønsket ikke å levere noe dårligere enn seniorene, og klatret igjen helt til topps, også de for andre gang denne sesongen.

SC Rebels Divas deltok i en vanskelig kategori med totalt 13 konkurrerende lag. Etter en fantastisk innsats og utførelse, var det noen lykkelig ungdommer som endte opp med en velfortjent femteplass.

– Med disse resultatene har vi gjennomført vår beste konkurranse noensinne. Det denne klubben har fått til på så kort tid er bare helt unikt, forteller hovedtrener Sandra Klavenes.

Stuntegruppen fra Rebels som deltok for første gang endte opp med en 11. plass i konkurranse med 18 lag.

– Dette var på mange måter en fin måte for jentene å få testet seg i en ny og annerledes konkurranseform, og med 0,5 poeng opp til niendeplassen, må vi si oss strålende fornøyd med dette resultatet, forteller Klavenes.

Kvalifiserte seg

Helgens konkurranse var også siste mulighet for å kvalifisere til NCL, som tilsvarer NM for lag innen de kategoriene SC Rebel konkurrer i.

– Med to seire og en glimrende femteplass, klarte alle konkurranselagene våre å kvalifisere seg til NCL. Det er rett og slett helt fantastisk, uttaler en strålende fornøyd Klavenes.

Så nå er det bare å begynne forberedelsene til NCL som skal foregå 17.-18. mars.

Artikkeltags