Overgangen og kontrasten blir stor for 22 åringen fra KNA Varna når han stiller til start i Mexico denne helgen. Fra snøfylte svenske skoger skal han og kartleser Cato Menkerud omstille seg til meksikansk grus. De to endte på femte plass i Rally Sweeden og målet er helt klart å komme høyere opp i den nye VM- klassen denne gangen.

- Målet er alltid å vinne selv om jeg ikke vil si at vi skal gjøre det i Mexico. Vi vant forrige gang vi kjørte VM- runde på grus, i Wales i fjor, så vi vet av vi kan vinne igjen, sier Brynildsen.

En utfordring

Brynildsen har ikke kjørt i Mexico tidligere, mens kartleser Menkerud har deltatt tidligere med Henning Solberg. Det håper Brynildsen vil bringe viktig erfaring inn i bilen.

-Det er til dels røffe veier her, høy temperatur, støv og ikke minst er vi svært høyt opp i fjellene på enkelte etapper, forteller 22- åringen som har vært på plass i Guanajuato- regionen og vertsbyen Leòn siden lørdag. Han har vært der både for å akklimatisere seg i forhold til klima og tidsforskjellen på sju timer fra Norge.