Deler opp Melløsbevilgningene

Tage Pettersen (H) lanserte forslag om en bevilgning på inntil 18 mill., og fikk gehør for det i formannskapet. foto pål andreassen

Tage Pettersen (H) lanserte forslag om en bevilgning på inntil 18 mill., og fikk gehør for det i formannskapet. foto pål andreassen Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Formannskapet i Moss har vedtatt å bevilge inntil 18 millioner til oppgraderingen av de to første fasene på Melløs stadion.

DEL

Rådmannen foreslo at hele oppgraderingen skulle finansieres med et låneopptak på inntil kr 41.200.000,-, som er den anslåtte kostnaden på totaloppgraderingen av Melløs. Dette gikk formannskapet delvis imot, og vedtok i steden et forslag fra Høyre.

– Det går på at vi bevilger i første omgang inntil 18 millioner for å begynne arbeidet på Melløs. Dette er nok til å dekke fase 1 pg 2, sier Tage Pettersen, gruppeleder i Moss Høyre.

Fase 1 omfatter ståtribunen og kiosker og toaletter i tilknytning til denne (se sak til venstre, red. anm.), mens fase 2 dreier seg om innstallering av undervarme på banen og flomlysanlegg.
 

Ny bevilgning

Vedtaket som ble gjort i bystyret 15. februar inneholdt totalbeløpet, men ikke en presisering av den totale kostnaden på prosjektet, og dette var tema i formannskapets møte mandag.

– Rådmannen må nå utrede den videre prosessen i forhold til om det er plass i dagens bygningskropp på Melløs, eller om det skal bygges noe nytt. Her er også brukerne av Melløs sentrale, forteller Høyre-lederen.

– Vi må defor komme tilbake til bevilgningene i forhold til fase 3 av prosjektet, legger han til.

Pettersen har også vært i et møte med Wang Toppidrett, sammen med de andre gruppelederne.

– Nå er det jo noen tanker om noe i det gamle Løken-bygget, men det er helt naturlig at Wang blir prioritert hvis det skal reises et nytt bygg, mener Tage Pettersen.

Artikkeltags