Disse spillerne ser Ørjan Christiansen etter nå

Moss FKs hovedtrener Ørjan Christiansen har fått en god start i sin nye jobb, og har mange spennende spillertyper på hånda.

Moss FKs hovedtrener Ørjan Christiansen har fått en god start i sin nye jobb, og har mange spennende spillertyper på hånda. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

MFK-trener Ørjan Christiansen har foreløpig får problemer med å legge puslespillet for 2015.

DEL

Starten på 2015-sesongen har gått greit for Moss FK, som er i dialog med flere spennende spillere, og som også har signert noen allerede.

– Vi ser nå primært etter offensive spillere, kanter, toppspisser og hengende spisser, i tillegg til at vi selvsagt håper at Vidar Martinsen godtar tilbudet han har fått, forteller hovedtrener Ørjan Christiansen.

Forrige uke gikk med til å la spillere som hadde lyst til å vise seg fram få sjansen. De fleste av disse blir ikke å se igjen. Blant disse er svenske Pär Ottosson fra Varberg, som tok bussen fra Göteborg for å trene på Melløs, men som ikke kommer tilbake.

– Han var ingen dårlig midtbanespiller, men vi er godt forspent i hans posisjon, sier Christiansen til Moss Avis.

Venter på Jesper

Den spillende midtstopperen Mounir Rahmani fra Birkebeineren har gjort et godt inntrykk og skal trene med Moss en stund til. Det samme skal Askim-spissen Kawan Hussaini, som også har prøvd seg hos andre klubber, deriblant Sprint-Jeløy.

– Kawan har spisskompetanse på skudd og dødball, og er en spennende type, mener MFKs trener.

Dessuten håper Christiansen at Jesper Solli fra Vålerenga signerer i nær framtid. I skrivende stund har han ikke gjort det.

– Jesper fikk med seg et kontraktforslag før helgen, som jeg håper han sier ja til, smiler Christiansen.

Etter det vi erfarer har også MFK et par andre unge Vålerenga-spillere på blokka, som backen Ali Iqbal og den meget spennende kantspilleren Markus Brændsrød.
– Vi bør være så å si i mål før jul med stallen vår. Én eller to plasser bør vi dog holde åpne. Det skjer mye i norsk fotball og mange gode spillere skal finne seg klubber. Det gjelder å ikke brenne alt kruttet, selv om vi har mye spennende på gang allerede nå, sier Ørjan Christiansen.

Av spillere som allerede er i klubben, har Marcus Ohlsson resignert. René Elshaug og Thomas Klaussen sitter på hvert sitt forslag om forlengelse, i håp om at begge skriver under i løpet av uken.

Nye treningskamper

Ørjan Christiansen hadde også treningskampene for 2015 klare, men etter at serieoppsettet for neste års 2. divisjon kom på lørdag, må han pusse litt på treningskampplanen.

– Vi hadde jo avtalt generalprøve til seriestart mot Raufoss, i tillegg til en sen match mot Fram Larvik. Det går jo ikke nå, når vi fikk dem i avdelingen, smiler Christiansen.

Alta er for øvrig utnevnt som favoritt i avdelingen til Moss og Sprint, noe som rimer godt med tidligere prestasjoner. Nøkkelen ligger i å prestere godt selv, i tillegg til at Alta ikke får vinne like mye i Finnmarkshallen som de pleier.

Artikkeltags