Brynildsen skal imidlertid fortsatt kjøre i en Skoda Fabia S2000.

- Det har vært litt turbulent rundt teamet jeg har kjørt for tidligere i år, så i Rally Tyskland kjører vi for det tsjekkiske teamet JM Engineering, men fortsatt i en Skoda Fabia S2000. Bilen er perfekt, så den skal jeg ikke bytte, sier vålergutten Eyvind Brynildsen fra KNA Varna.

Han har til nå kjørt for René Georges Rally Sport. Hos JM Engineering får han en sterk teamkollega i svenske Per-Gunnar Andersson. Den tidligere svenske juniorverdensmesteren kjemper om den samme VM-tittelen i SWRC som Eyvind Brynildsen i år.

- En fordel

- Jeg kjenner Andersson godt. Han har kjørt mye i Norge og vi har konkurrert mye mot hverandre. At vi nå skal kjøre for samme team og kjempe om de samme VM-poengene er ikke noe å bekymre seg for. Jeg ser det som en fordel å ha en så god teamkollega, sier Brynildsen.

I siste helgs VM-runde i Finland deltok ikke Brynildsen, men der kjørte Per-Gunnar Andersson inn til andreplass i SWRC-klassen. Vinner ble finske Juho Hänninen, mens Patrik Sandell sørget for at det ble tredobbelt Skoda-triumf i det finske VM-løpet.

- Avgjørende

Nå håper Eyvind Brynildsen å få styrket sitt budsjett slik at han kan fullføre alle planlagte VM-runder i år.

- Resultat i neste VM-runde i Tyskland vil være avgjørende for om vi kommer til å kjøre de planlagte rundene i Frankrike og Wales. Kanskje velger vi å hoppe av og ta ny sats for neste år, sier Eyvind Brynildsen.