Brynildsens Skoda Fabia S2000 skal ha fått problemer med en overopphetet radiator underveis i løpet. Dette har resultert i at 22-åringen foreløpig ligger et drøyt kvarter bak ledende Jari-Matti Latvala fra Finland.

Ny taktikk

Eyvind Brynildsen forklarte i forkant av Rally Jordan at han ville endre taktikk for å komme seg gjennom første dag uten problemer, og sikre en topplassering.
- Vi må legge ned tempoet litt i starten. Det er egentlig ikke noen god forklaring på at vi har hatt uhell på andre etappe i begge VM-løpene i år, men det ødelegger mye når man får en slik start. Nå skal vi åpne i høyt tempo og øke etter hvert, ikke i et kjempehøyt tempo, forklarte Svinndal-gutten fra KNA Varna.

Denne gang vil han på pallen.
- Seierspallen er helt klart målet i Jordan. Vi driver ikke med dette for moro skyld. Vi har ambisjoner om å kjempe om VM-tittelen, og da har vi ikke råd til uhell. Nå trenger vi mer poeng enn vi har fått i de to første rundene.

 

Brødrene Solberg

Betraktelig bedre har det gått for Petter Solberg, som ligger på en 4.plass etter første dag. Han er et drøyt halvminutt bak finnen.

Storebror Henning Solberg er også i aksjon under Rally Jordan. Han er ett minutt og 20 sekunder bak Latvala, og befinner seg på en 7.plass.