Gå til sidens hovedinnhold

HK Rygge hadde ingen sjanse mot bortelaget Njård

Artikkelen er over 10 år gammel

Etter en katastrofal 1. omgang, riktignok mot et godt Njård-lag, klarte HK Rygge å heve seg etter pause. Men de måtte likevel se langt etter poengene i dag også.

HK Rygge har slitt med sykdom denne uken, og hadde ingen god oppladning til den viktige kampen. I 1. omgang florerte de tekniske feilene, og Njård parkerte hjemmelaget tidlig i kampen. Ved pause var det allerede 6-17.

Del på Facebook

- Jeg tror ikke det var noen fordel at vi slo Njård i høst. De skulle slå oss i dag, og var skjerpet fra første kast på ballen. Nå er det tre kamper igjen, og sannsynligvis må vi vinne alle tre for å ha noen mulighet for å overleve i 1. divisjon. I tillegg må vi ha hjelp fra andre, kommenterer trener Kai Frydenlund-Holm, som i hvert fall var fornøyd med at de vant 2. omgang 14-13.
 

Se bildegalleri fra kampen

- 2. omgang var godkjent for oss, og det er moro å se at unge spillere som Linn Bånrud har hatt fin fremgang i det siste, sier treneren.

HK Rygge stilte med dette laget:
Signe Marit Aanerød, Ida Marie Gustavsen, Marthe Johansen (2), Marlene Løw (2), Linn Bånrud (3), Kristin Bråthe (5), Anna Tallerud, Kristine Westerby (1), Kine Mysen, Emilie Lindegaard (1), Ludmila Gaidraga (3) og Tatiana Alifanova (3).

Les mer i papirutgaven av Moss Avis på mandag.
 

Kommentarer til denne saken