Og scoringen kan du se på videoen øverst i artikkelen.

Tempo Moss inviterte den mye omtalte Tjukkasgjengen til fotballkamp på Nøkkeland. Det haglet med mål i begge ender av banen og i de 50 minuttene kampen pågikk, var det smil å se overalt. Da er det ikke rart initiativtakeren var fornøyd.

Her finner du bildegalleri fra kampen mellom Tempo Moss og Tjukkasgjengen.

- Dette gikk helt etter planen. Det var rett og slett en suksess. Men det regnet jeg med på forhånd også. Nå møttes to gjenger med godt humør som har de samme verdiene, så dette var jeg aldri redd for, sier Freddy Jensen. Han er ansvarlig for Tempo Moss og medlem av Tjukkasgjengen.

Nå håper Jensen at de to positive idrettsgjengene kan møtes oftere på ulike arenaer og dyrke samarbeidet.

- Dette er noe jeg håper vi kan dyrke videre. Jeg håper det blir en returkamp som en forkamp på Melløs. Også håper jeg at Tjukkasgjengen kan invitere oss på en god grillaften eller et eller annet som dem står for. Så dette ga mersmak.

Her har mange mye å lære. Bare de slår en god pasning eller scorer et mål, så er hele uka reddet. Det er en herlig gjeng. Begge gjengene er herlige.

Andre har mye å lære

For noen er idrett blodig alvor, andre har funnet en fin balansegang, mens enkelte har det bare moro. Og de som spilte fotball i går hadde det bare moro. Det tror Freddy Jensen at mange har mye å lære av.

- Du ser idrrettsgleden som var her i dag. Hvis man kan skape sånn idrettsglede andre steder også, vil det bli mange poeng til mange klubber. Så det betyr mye både for Tempo og Tjukkasgjengen dette her, sier Freddy Jensen og legger til:

- Her har mange mye å lære. Bare de slår en god pasning eller scorer et mål, så er hele uka reddet. Det er en herlig gjeng. Begge gjengene er herlige, avslutter han.

Vi hadde problemer med å ta ut laget. Også er det veldig morsomt å kunne være med på andre ting enn å bare gå tur.

Forkamp på Melløs

Renate Schjolden er en ivrig «tjukkas» og viste at også kvinner kan spille fotball i Nøkkelandshallen i går. Etter kampen var hun strålende fornøyd med hele settingen.

- Det var kjempegøy. Dem ga jo alt. De var kjempeflinke. Bra lagånd, må jeg si. De spilte kjempebra og de skjøt kjempehardt, stråler hun.

Nå håper hun det går i boks med forkampen på Melløs når fotballsesongen sparkes i gang.

- Vi skal prøve å få til en forkamp på Melløs i løpet av sesongen, mellom Tjukkasgjengen og Tempo Moss. Det hadde vært moro, sier hun. Schjolden har forøvrig ansvaret for «Tjukkasbloggen» som ble lansert i forrige uke.

Hvordan vil du oppsummere dagen?

- Dette var veldig morsomt. Det er så mange som hadde lyst til å være med å spille i dag. Vi hadde problemer med å ta ut laget. Også er det veldig morsomt å kunne være med på andre ting enn å bare gå tur, sier hun.