Jacob Hazel (19) kan bli Sprint-Jeløys opprykksvåpen

Har sans for engelskmannen: Sprint-Jeløy-trener Gard Kristiansen (til venstre) har stor tro på den 19-årige nykommeren Jacob Hazel.

Har sans for engelskmannen: Sprint-Jeløy-trener Gard Kristiansen (til venstre) har stor tro på den 19-årige nykommeren Jacob Hazel. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Jacob Hazel er en spiller som har nese for hvor målet står, og derfor kan han bli et smart trekk før den kommende høstsesongen.

DEL

Det sa Sprint-Jeløys hovedtrener Gard Kristiansen etter at den innlånte engelskmannen viste seg på Bellevue for første gang. Og allerede i morgen får han muligheten til å vise fram sine ferdigheter på treningsfeltet.

– Jeg er så glad for å være her, og ser virkelig fram til å møte spillerne for første gang, sa Hazel, som er klar for å bidra til det etterlengtede opprykket til 2. divisjon:

– Jeg har sett at det er veldig jevnt blant de øverste lagene på tabellen, men jeg håper virkelig at jeg kan hjelpe Sprint-Jeløy til å ta det store steget opp, fortsatte den utlånte Chesterfield-spilleren.

Fleksibel og lynrask

Jacob Hazel kan være spilleren som blir avgjørende for de blå/hvite denne høstsesongen. Ifølge 19-åringen selv, er han rask til beins og ikke minst svært fleksibel.

– Jeg er har spilt spiss og ving, i tillegg til at jeg har prøvd meg en del på midtbanen. Og derfor er det helt opp til trenerteamet hvor de vil ha meg, forklarte Hazel, som ikke la skjul på sitt sterke våpen:
– Det er helt klart hurtigheten min. Jeg er rask og farlig foran mål, sa den selvsikre engelskmannen med et stort smil.

Utfordrer til Hermansen?

Sprints store og sterke angrepsspiller Joakim Hermansen har sikret seg mye spilletid så langt denne sesongen. Men nå får han en sterk utfordrer i 19-åringen fra England. Eller kan de sammen danne en unik kombinasjon?

– De er to forskjellige spillertyper, men det kan jo være en mulighet å bruke dem samtidig også, sa Kristiansen og avrundet:
– Vi kan gjøre formasjonsjusteringer, men først må vi se an hvordan det går på treningene.

Artikkeltags