Jentene strømmer til Eika Krapfoss

Bom: Mina Bræck (6) traff ikke medspilleren med sin pasning. Men undertegnede fikk kjenne på kula.Begge Foto: Joakim Bekkåsen

Bom: Mina Bræck (6) traff ikke medspilleren med sin pasning. Men undertegnede fikk kjenne på kula.Begge Foto: Joakim Bekkåsen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Fotball er åpenbart en idrett som er av interesse for ungjentene på Krapfoss. Nå trener hele 17 ivrige spillere fra seks til ti år hver uke.

DEL

– Jeg synes det er veldig gøy å være med. Spesielt når vi spiller hjørnefotball, sier Mina Bræck (6), som ser for seg mange år på fotballbanen:

– Jeg kommer nok til å fortsette lenge, for det er kun dette som er min hobby, legger ungjenta til. Men hun var ikke den eneste som strålte under treningen på Krapfoss.

Spillerne storkoste seg med «stiv-heks» og andre aktiviteter, før de startet selve treningen i regi av Henning Olsen. Han ser hver uke at de unge jentene har stor glede av fotball, og har derfor lagt en plan for hvordan klubben skal klare å beholde barna.

– I februar skal vi være med på vår første turnering i Vålerhallen. Det tror jeg fungerer som en liten gulrot for jentene. Der får de endelig hver sin drakt, i tillegg til at de møter mange andre i deres alder. Slike ting må vi fortsette med, sier treneren og avrunder:

– Men vi har absolutt plass til flere. Det hadde jo vært veldig stas med et lag bestående av 30 spillere.

Artikkeltags