Jon Andrè Fredriksen vender hjem igjen

Jon Andrè Fredriksen flytter hjem igjen etter halvannen sesong i Hartlepool i England.

Jon Andrè Fredriksen flytter hjem igjen etter halvannen sesong i Hartlepool i England.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Jon Andrè Fredriksens fotballeventyr i England og Hartelpool er over. Nå vender han hjem.

DEL

– Halvannen sesong i engelsk fotball ble fasiten etter at jeg nå vender hjem til Norge og familie. Jeg tror ”timingen” er bra i forhold til at man må videre i karrieren, skriver Fredriksen på sin blogg.

Fredriksen har vært i Hartlepool i halvannen sesong, og hadde i utgangspunktet kontrakt ut den engelske sesongen. Nå har han riktig nok blitt enig med klubben om å avslutte samarbeidet.

– Litt lite spilletid, en ny sesong i Norge starter opp igjen ved nyttår var hovedgrunnene til valget og man kan nå se frem i mot et år kanskje i norsk fotball igjen, skriver han videre.

Mange høydepunkter

– Opplevelsen har vært utrolig med mange høydepunkter. Den engelske fotballkulturen og alle kampene her nede har vært en drøm å få oppleve. Sesongstarten mot MK Dons på bortebane der jeg startet min første kamp i engelsk liga og bortekampen på Elland Road mot Leeds på Boxing day i fjor, er to av de største minnene. Men også møtene med Premier League lag i cupene og det å være i en engelsk klubb og se hvordan det jobbes har vært veldig lærerikt.

Les hele bloggen til Jon Andrè Fredriksen på betsafe.coms blogg her.

– Mange storlag rykker noen ganger ned i League One og det er det som gjør at det er en fin liga å spille i. I fjor hadde vi Leeds, Norwich og i år er det Sheffield Wednesday og Southampton som jakter opprykk. Det er klubber som trekker opp mot 30 000 på hver hjemmekamp. Det sier seg selv at interessen er fantastisk.
 

– Stemningen før, under og etter kamp er helt utrolig når man går på kamp her nede noe alle fotballinteresserte vet åssen er. Jeg kommer til å se tilbake på sesongene og minnene da jeg spilte her i Hartlepool. Det har gitt meg masse erfaringer og gode øyeblikk.

Utelukker ikke Moss

– Nå blir det hjem til leiligheten på Ekholt i Moss sammen med min samboer og tiden fremover kommer jeg til å evaluere hva som skjer neste år. Det som er sikkert er at lysten til å spille norsk fotball igjen er der.

Da Moss Avis tok en prat med Fredriksen for noen uker siden utelukket han ikke en retur til Moss FK.

– Vi får se hva som skjer. Samboeren min bor på Ekholt, så det er ikke umulig at jeg ender opp i Østfold, sa han ved månedskifte.

Les også: Englandsproff Jon André Fredriksen tenker på Moss

Artikkeltags