Kjempesignering for MFK

Nysignerte Berat Jusufi ser ikke bort fra at MFK tar steget opp til 1. divisjon til neste år.

Nysignerte Berat Jusufi ser ikke bort fra at MFK tar steget opp til 1. divisjon til neste år. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren Berat Jusufi ble tirsdag klar for Moss Fotballklubb.

DEL

Den 32-årige backen har vært sentral på Sarpsborg-laget i en årrekke, men har nå valgt å trappe ned fra eliteserienivå til 2. divisjon. Og det er overhodet ikke tilfeldig at han havnet i MFK.

- Vi var i kontakt med Berat i fjor, men da valgte han å spille ett år til i Sarpsborg, sier sportslig leder i Moss FK, Fredrik Scheinert og fortsetter:

- Men da vi tok kontakt igjen nå, passet det mye bedre. For begge parter er dette en bra timing. Han er en god spiller med god erfaring, og har i tillegg fantastiske holdninger som han tar med seg inn i laget, skryter Scheinert. Og Jusufi ser ikke bort fra at det blir en kamp om opprykk i 2014.

- Jeg synes opplegget er utrolig spennende, og opprykk er absolutt innen rekkevidde, sier den optimistiske nykommeren.

Innenfor de økonomiske rammene

Man skulle virkelig tro at MFK måtte belage seg på litt høyere utgifter med en slik spiller. Men ifølge klubbens sportslige leder, er Jusufi innenfor de økonomiske rammene.

- Ja, det er han absolutt. Han har en fulltidsjobb ved siden av og er ikke dyr for oss, avrunder den fornøyde lederen.

Per dags dato er Daniel Reinoso (midtstopper), Thomas Skjelin (keeper), Tim Reinback (angrepsspiller) og Berat Jusufi (back) klare for neste års MFK-lag. Og Fredrik Scheinert informerer om at det fortsatt ser bra ut med tanke på å ha en tilnærmet full stall allerede 7. januar.

Artikkeltags