Klare for Champions League

til Larvik Julie Skaug Hansen (fra v.), Marte Gundersen og Mariell Hansen er klare til å trene med verdens beste håndballdamer. foto privat

til Larvik Julie Skaug Hansen (fra v.), Marte Gundersen og Mariell Hansen er klare til å trene med verdens beste håndballdamer. foto privat Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

For en J15-spiller fra HK Rygge er det ikke mye som kan måle seg med å få trene sammen med verdens beste håndballdamer.

DEL

Og i helgen skal ti av jentene på neste sesongs J15-lag i HK Rygge få muligheten til nettopp dette. Lagleder Marita Evensen tar med seg spillerne til Larvik, der de både skal trene sammen med og bli trent av Larviks verdensstjerner. I tillegg skal de overvære Champions League-semifinalen mot Budocnost, og spise middag med Larvik-damene etterpå.– Det er andre gang jentene er med på en slik superweekend i Larvik, og denne gangen ble de invitert ned, sier Marita Evensen, og legger til at jentene har gjort store fremskritt.

– Hovedmålet er å kvalifisere seg til Bringserien som J16-lag, røper Evensen. Og da kommer nok litt mesterligatrening på veien godt med.

Disse reiser til Larvik i dag: Marte Gundersen, Silje S. Pettersen, Julie Skaug Hansen, Marie Haugmo, Mariell Hansen, Marte Fjeld, Margareth Binnie, Sara Surlandsen, Lina Molvig og Sanne Bystrøm-Berger.

Artikkeltags