Kråkene knuste Rasta i Labb&Line

Martin Berg feirer sitt mål som ble satt inn i kampens siste sekund.

Martin Berg feirer sitt mål som ble satt inn i kampens siste sekund.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

(Kråkene IL- Rasta 10–3) Det ble en spennende kamp da Rasta inntok Labb og Line hallen i går. Gjestene hang lenge med, men til slutt klarte de ikke hamle opp med hjemmelagets tempo.

DEL

Kråkene IL viste i helgen igjen at de regjerer i 3. divisjon da Rasta sto for tur. Rasta spilte i 2. divisjon i fjor, og viste seg å bli den tøffeste motstanderen guttene fra Moss har møtt så langt i år.

Kråkene gikk hardest ut, og etter tre minutters spill satte Kornelius Skolvy inn 1-0. Da det var spilt ni minutter doblet Andre Erichsen ledelsen. Rasta kjempet seg inn i kampen og kom til flere store sjanser. 10 minutter ut i kampen fikk de uttelling ved Tom Opsahl.

Holdt stand

Kråkene viste seg å være like gode i andre periode, med mye bra spill og mange store sjanser. Kråkenes kaptein Christopher Wellendorf gjorde seg bemerket og fikk uttelling sammen med Martin Berger og Morgan Berg. Perioden bydde ikke bare på mål, men også konflikter og utvisninger. Fra Kråkene IL var det Snorri Sigurbjørnsson og Kornelius Skolvy som måtte sette seg i utvisningsboksen.

Det ble en målfest for Kråkene IL i den tredje perioden, til publikums begeistring. Et sterkt redusert Rastad, hadde ikke mye igjen å gi de siste 20 minuttene. Med vilje og trøkk kjempet guttene fra Moss seg til stillingen 9-3 da det gjensto 0,4 sekunder av kampen.

Martin Berg fikk oppgaven å avslutte kampen med et frislag fem meter fra mål, og scorte i det kampen ble blåst av.

Fornøyd

Tage Pettersen, som er Kråkene IL sin leder, var godt fornøyd med kampen.
– Jeg synes de to første periodenevar veldig jevne og spennende. De andre kampene Kråkene har spilt har jo vært utklassing, så det er jo gøy å se de få litt motstand, forteller Tage.

En av mange ivrige tilskuere på søndag var Frank Aannestad som selv spiller på et Kråkene IL lag. Han synes A- laget spilte bedre på søndag enn hva det har gjort så langt i sesongen.
– Jeg har sett alle A-lags kampene i år og synes til nå denne har vært den beste. De roter litt med pucken til tider, men alt i alt er det veldig bra, smiler Frank.

Kråkene IL sin trener Anders Syversen synes Rasta var et bra lag å møte, og er glad guttene fikk god motstand for første gang i år. Nå er neste motstander Skien, og guttene må gjøres klare for å møte enda et godt lag neste helg.
– Nå skal guttene roe ned, også skal vi ha en morsom trening i morgen. Det viktigste nå er å holde motivasjonen og konsentrasjonen oppe til neste kamp, sier treneren stolt. 

Artikkeltags