Mestertreff i petanque

Tidligere leder i Petanque Club Hølen, Rolf Finnstad.

Tidligere leder i Petanque Club Hølen, Rolf Finnstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Petanque club Hølen arrangerte i år sitt årvisse Østlandstreff for 10. gang, på Branstad Stadion. Landslagstrener Jack Schillemans var også tilstede, for å følge landslagets prestasjoner.

DEL

Med 63 påmeldte deltakere, smilende vær og vanskelige baner, lå alt klart for et optimalt Petanque arrangement i Hølen.  Det ble også en god oppkjøring for det kommende VM- og EM-klare landslaget.

Veteran og tidligere leder av Petanque Club Hølen, Rolf Finnstad var selvfølgelig tilstede under dagens arrangement, og skrøt av de oppmøtte.

- Signe Hovin deltar her i dag, leder av Petanque Norge. Jack Schillemans, som er landslagstrener, og flere av både herrene og damene fra landslaget, forteller Finnstad.

Jack Schillemans startet med petanque i 1990, og har siden det blitt nasjonal mester 13 ganger. Han observerte landslagets oppkjøring under arrangementet i Hølen.

- Det er vanskelige baner her i dag, så det er god trening for alle her i dag. Landslaget er absolutt ikke klare nå etter en lang vinter, men med mye trening fremover skal vi komme i form. Formen har kommet seg fort allerede, kommenterer Schillemans.

Petanque-VM for herrer arrangeres i Tahiti første uken i oktober, og kvinnenes EM i Tyrkia andre uken i september.

Artikkeltags