Mossekråkene i oppløsning

Moss Hockey tapte på hjemmebane mot Comet Halden.

Moss Hockey tapte på hjemmebane mot Comet Halden. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Moss Hockey - Comet Halden 4-8) Anders Syversen og hans hockey-kråker har fortsatt til gode å vinne på hjemmebane denne sesongen.

DEL

– Det er veldig mye positivt, men vi taper igjen på grunn av personlige feil, og i tillegg får vi for mange utvisninger. Vi spiller stort sett hele siste periode i undertall, sier Moss Hockey-trener Anders Syversen.

I det motsatte oppgjøret på lørdag var det enveiskjøring, men onsdag kveld ga Moss Hockey haldenserne mer å krige for, men det varte ikke lenge.

Tidlig ledelse

Til tross for en tidlig 1-0-ledelse, ble det etter hvert bortelaget som tok over styringen i matchen. Robin Olsen Syversen fikk muligheten på straffe to ganger på tre minutter, men maktet ikke å overliste gjestenes svenske keeper.

En tett og jevn første periode endte med to scoringer og tre innslupne for Moss' iskrigere.

Fire minutter ut i midtperioden utlignet Emil Foyn til 3-3, men derfra og ut var det, som i Halden, ett lag på banen. Comet Halden, som i en periode spilte sine hjemmekamper i Moss Ishall, kjenner fortsatt isen godt, og noterte seg for fem scoringer på rad før Kevin Östh lirket inn nok et trøstemål ni minutter før slutt.

Debutant

Slovakiske Michal Murcek spilte i dag sin første kamp for Moss Hockey, og trener Syversen er godt fornøyd med han.

– Michal blir bra for oss. Vi er väldig fornøyde med han, og han har bare vært her en uke, men når vi får drilla han inn i systemet vårt vil det bli mye bedre fremover, avslutter han.

Artikkeltags