Mossing ble årets trener

Morten Røraas ble kåret til årets mannlige trener i norsk friidrett for 2011. Her er han flankert av to av sine beste utøvere gjennom tidene, Geir Moen (til høyre) og Martin Blekkerud i sprintanlegget under Melløs-tribunen.

Morten Røraas ble kåret til årets mannlige trener i norsk friidrett for 2011. Her er han flankert av to av sine beste utøvere gjennom tidene, Geir Moen (til høyre) og Martin Blekkerud i sprintanlegget under Melløs-tribunen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Moss ILs sprinttrener Morten Røraas er en av to vinnere av prisen for Årets mannlige trener 2011 i norsk friidrett.

DEL

Røraas, som har fått fram en lang rekke sprintere fra mossedistriktet til øverste nasjonale nivå, deler prisen med Kåre Strande fra Fagernes IL.

De to mottar 10.000 kroner hver i stipend som skal brukes til faglig utvikling.

Juryen, som har bestått av NFIFs utviklingsansvarlige Veslemøy Hausken, generalsekretær Kjetil Hildeskor og vikarierende seksjonsleder barn, ungdom og kompetanse Johanna Ring Solberg, begrunenr tildelingen slik:

"Dette var kategorien med hardest konkurranse, og det var en vanskelig jobb for juryen å måtte velge blant de mange svært godt kvalifiserte kandidatene. Det som kjennetegner årets stipendvinnere er både deres årelange innsats og erfaring med utøvere på alle prestasjonsnivå. De er faglige ressurspersoner og helt sentrale i klubbmiljøet og klubbens arbeid med ungdomsidrett. De er tradisjonsbærere som er opptatte av at friidrett skal være gøy."

Årets kvinnelige trenere

Årets kvinnelige trenere ble Ingunn Gatland Jacobsen fra IL Fri og Torill Lauritsen Nyborg i Steinkjer FIK.

I tillegg ble Maria Vannes Helland (22) fra SK Vidar og Kari Eilidh Mikkelsen (20) fra IL Bjarg kåret til årets unge trenere. 

Artikkeltags