Nå blir Hazel Sprint-spiller

Jacob Hazel gjorde ingen dårlig figur på trening med MFK, men fikk nei likevel. Nå er han klar for opprykkskamp med Sprint-Jeløy.

Jacob Hazel gjorde ingen dårlig figur på trening med MFK, men fikk nei likevel. Nå er han klar for opprykkskamp med Sprint-Jeløy. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

MFK ville ikke ha Jacob Hazel i stallen sin, og sendte ham fra seg. Men 19-åringen fra Chesterfield blir i byen likevel.

DEL

Nå har nemlig Sprint-Jeløy signert den spennende spissen. Hazel slutter seg til Sprint-stallen midt i juli, og kan bli en svært nyttig tilvekst i kampen om et opprykk.

– Vi er veldig glade for at dette har ordnet seg. Vi trenger påfyll, og tilbakemeldingene på ham er svært gode, sier hovedtrener Gard H. Kristiansen.

Hazel blir antakelig Sprints eneste forsterkning i sommer, og kommer på en låneavtale fra Chesterfield. – Han gir oss større spillerom i forhold til formasjoner og tallkombinasjoner, der vi er fleksible, hevder Sprint-treneren.

LES OGSÅ: Ble Sprint snytt for straffe? Se video her

Via Speight

Det var i sin tid Mike Speight som ordnet Hazel et treningsopphold på Melløs i slutten av mai måned i år. Men etter en uke på trening valgte mossingene å sende ham hjem igjen – til både Speight og mange andres forundring.

– Da reagerte Kjetil Jensen, som er i vårt støtteapparat, og fikk mobilisert slik at vi etter hvert fikk muligheten til å hente ham, forteller Gard H. Kristiansen

LES OGSÅ: Berget poeng på overtid
 

Målscorer

Hazel har bra fart, en fysikk som vil imponere i norsk 3. divisjon og gode avslutninger.

– Han vil helt sikkert score mål for Sprint. Og det er fint at han får denne muligheten til å spille på seg erfaring. Jacobs trivdes godt i byen da han var her sist, sier Mike Speight.

Den anerkjente spillerutvikleren tar selv ansvar for å holde Hazel i form, og vil kjøre egne økter med ham på dagtid.

– Det er viktig at Jacob kommer tilbake til Chesterfield i god form, og det kan jeg bidra til, forteller Speight.

Artikkeltags