Det tok ikke mer enn fire minutter før Isa Bagci kunne feire den første av sine tre scoringer for kvelden. Forsvarsspillet var som det har vært ellers denne sesongen, under enhver kritikk. Kvarteret senere løper samme mann rett gjennom MFK-forsvaret og ruller inn 2-0.

Les fyldig kampreferat her!

Avgjort halveis

Østsiden styrer kampen greit på eget gress og Moss ser resignert ut allerede etter tjue spilte minutter av annen omgang. Etter 34 minutter vinker assistentdommer ivrig etter det han mener er en hands i feltet til Moss og Østsiden får tildelt straffe. Den ekspederes sikkert i mål av Berahaman Gholamreza. Vondt blir til verre når Bagci setter MFK-keeper Thomas Skjelin under såpass press at klareringa treffer angrepsspilleren og ruller inn i mål. Dermed står det 4-0 til pause og kampen er i praksis avgjort.

Moss løfter seg etter pause og den andre omgangen er forholdsvis jevnspilt. Men som trener Michael Frank selv måtte innrømme etter kampen var nok det vel så mye en konsekvens av at Østsiden senket seg som at Moss hevet seg.

Til tross for offensive bytter greier aldri MFK å sette Marius Svendsen i Østsiden-buret på noen skikkelige prøver og kampen ebber ut i 0-4 for MFK.

- Vi ble enige om etter forrige kamp at det her ikke skulle gjenta seg, men så skjer det samme en gang til, sukker Michael Frank etter kamp.

Personlige feil på løpende bånd

Blant annet sliter MFK med at de servere personlige feil i et antall langt over gjennomsnittet.

- Det er ikke en trener i verden som har gjort en personlig feil for en spiller, så akkurat det er vanskelig å få gjort noe med. Vi sliter også med konstante utskiftninger i bakre firer, så vi håper å kunne få inn noe der, avslutter Frank som stirrer nedrykksspøkelset i hvitøyet om dagen.

Slik ser tabellen ut

Før kampen trodde MFK på en jevn kamp mot Østsiden. Hovedtrener Michael Frank mente at tabellen ikke viste realiteten.