Ny hockeyspiller klar for I.L. Kråkene

Gustav Runbjer, som forrige sesong var med og vant opprykk til Get-ligaen med Tønsberg Vikings, har signert med I.L. Kråkene. Han har på sine 3 år i Tønsberg allerede rukket å vinne 2 seriemesterskap i 1 divisjon, men har nå valgt å bli med på satsingen som gjøres i  Moss.

Gustav Runbjer, som forrige sesong var med og vant opprykk til Get-ligaen med Tønsberg Vikings, har signert med I.L. Kråkene. Han har på sine 3 år i Tønsberg allerede rukket å vinne 2 seriemesterskap i 1 divisjon, men har nå valgt å bli med på satsingen som gjøres i Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tidligere Tønsberg Vikingsspiller Gustav Runbjer signerte søndag for I.L. Kråkene.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

23-åringen fra Huddinge i Sverige skal inn i backrekka til I.L. Kråkene. Runbjer er dobbelt seriemester i 1.divisjon og har tidligere spilt for Tønsberg Vikings og moderklubben Huddinge.

Han har en tøff spillestil og kan fort bli en publikumsfavoritt.

- Gjennom denne signeringen sikrer vi én av de siste brikkene som måtte på plass på forsvarssiden, og vi er veldig glade for at Gustav ser på konseptet og klubbens målsetninger som så interessante at han velger Moss neste sesong. Han vil også bidra til å hjelpe yngres avdeling i klubben, og kan såledels også være med på å gi til økt rekruttering, skriver I.L. Kråkene i en pressemelding mandag.

Les flere nyheter om I.L. Kråkene på vår temaside om hockey og hockeyklubben.

Tøff spillestil

Hovedtrener for kråkene, Lars Oddvar Fjeldvang, har selv har trent Gustav Runbjer i Tønsberg. Han er svært fornøyd med signeringen som gjør 23-åringen til Kråkene-spiller i sesongen 2012/2013.

- Jeg har helt siden jeg tok over som hovedtrener vært klar på at dersom noen av Tønsberg Vikings' spillere ville til Moss, så måtte henvendelsen komme fra spillerne selv. Nå som Gustav selv tok initiativet til dette, så var svaret mitt ekstremt enkelt å ta stilling til. Jeg er derfor veldig glad for at Gustav har lyst og er motivert for å bidra her, sier Fjeldvang.

Treneren beskriver Runbjer som en erfaren spiller, og med ferdigheter og innstilling til idretten som er positiv både på og utenfor banen.

-  Gustav har en oppofrende spillestil, som motstanderne vi mtøer kommer til å få kjenne på kroppen. Han kan fort bli en publikumsfavoritt her i Moss. Runbjer har en vinnerskalle, og han hater å tape, forteller treneren.

I kontrakten til Gustav Runbjer ligger det også en opsjon for ytterligere ett år, opplyser hockeyklubben i pressemeldingen.

Les flere nyheter om I.L. Kråkene på vår temaside om hockey og hockeyklubben.

Artikkeltags