Ny svømmehall i Moss kan stå i fare

 Her skal den nye svømmehallen på Nøkkeland ligge. Foto Terje Holm

Her skal den nye svømmehallen på Nøkkeland ligge. Foto Terje Holm Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Erlend Wiborg (Frp) og Tage Pettersen (H) tviler på at den vedtatte svømmehallen på Kambo vil bli realisert med det første.

DEL

Kostnadene for Melløs-oppgraderingen på toppen av de øvrige økonomiske utfordringene i kommunen vil kunne påvirke utbyggingstakten for anlegg som for eksempel den vedtatte svømmehallen på Nøkkeland og kunstgressanlegget på Bellevue som nå er inne i sluttfasen av forprosjekteringen.

Samarbeid

– Jeg frykter at verken svømmehallen på Nøkkeland eller kunstgress på Bellevue blir realisert de nærmeste årene, sier Erlend Wiborg.

– Svømmehallen frykter jeg kan bli skjøvet ut i tid, siden vi ikke har budsjettmidler til det, sier Tage Pettersen til Moss Avis.

– Når det gjelder anlegg som kunstgressbaner på Bellevue og ny 7er-bane på Eika så er det anlegg som klubbene selv initierer og delfinansierer. Jeg tror disse lar seg realisere med bruk av den modellen som mange av de siste anleggene i byen har blitt realisert av. Altså et samarbeid mellom klubben, kommunen og næringslivet. Det er «driven» og egeninteressen hos klubbene som er med å avgjøre mye av det. Både ishallen og hestesenteret er gode eksempler på hva som er mulig å få til, avrunder Tage Pettersen.

Artikkeltags