Øreåsen rundspilt på hjemmebane

Daniel Baranowski og Øreåsen tapte stort på hjemmebane.

Daniel Baranowski og Øreåsen tapte stort på hjemmebane. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Øreåsen-NOR 92 2-8) Et brødrepar på bortelaget bidro sterkt til storseieren i Øreåshallen.

DEL

Det ble kattens lek med musen når topplaget NOR 92 kom på besøk til Øreåsen. Og hjemmelaget klarte aldri å komme tilbake i kampen etter at gjestene tok føringen, selv etter en 1-2 redusering tidlig i andre periode. Dermed endte det hele med stortap 2-8.

– Det er helt greit at vi taper. Måten vi gjør det på er en annen sak. Vi slipper dem til for lett, og de scorer mye mål. Vi visste på forhånd at vi skulle møte et bra lag, men vi får jobbe bare jobbe videre, sier Øreåsen-trener Atle Andersen.

Tung start

Felles for alle periodene var at gjestene scoret tidlig hver gang. Kenneth Løvlund sørget for en tidlig kalddusj for vertene, med sin scoring etter bare to minutter.

Andre periode startet på samme måte som den første: Kenneth Løvlund doblet til 2-0 tidlig. Christoffer Olsen reduserte for de hvitkledde, men etter det var det en annen Løvlund som tok over showet. Steffen Løvlund scoret tre på rappen, og sørget for 1-5 før den tredje og siste perioden.

De siste 20 minuttene åpnet på verst tenkelige vis. Nok et mål ble sluppet inn, og denne gangen bare 47 sekunder ut i perioden. Mathias Schölin reduserte til 2-6, før bortelaget satte inn to scoringer til før full tid.

Artikkeltags