På isen under nytt navn

David Åkerblom er ny spiller Moss Hockey.

David Åkerblom er ny spiller Moss Hockey. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Klubben skal fortsatt hete I.L. Kråkene, men styret har nå vedtatt at A-laget skal markedsføres under navnet Moss Hockey.

DEL

- Ved å benytte navnet Moss Hockey håper klubben å få Moss by mer assosiert med ishockey. Klubbens sponsorer har utelukkende vært positive til dette, sier markedsansvarlig Heidi Hoen til Moss Avis.Hun understreker at klubbens navn fortsatt vil være I.L. Kråkene. Det er også dette navnet som vil stå i tabeller og kampoppsett.

Kveldens treningskamp mot U20-laget til Manglerud Star markerer at A-laget har startet oppkjøringen til seriestart. Lørdag reiser Moss Hockey til Skien for å spille, og 1. september kommer Skien til Moss Ishall for å spille returen.

Spennende

- Deretter møter vi Comet, Skedsmo og Jutul. Og det jobbes kontinuerlig nå med å få på plass flere kamper før serien starter i uke 41, forteller Heidi Hoen.

- Vi håper og tror at det skal bli spennende og se Moss Hockeys nye spillerstall i aksjon. A-laget er i gang med en solid satsning foran årets sesong og vi har som kjent forsterket spillerstallen kraftig, sier Hoen.

Og det er ingen enkel motstander som trener Lars Oddvar Fjeldvang har plukket ut til årets første kamp i kveld.

Manglerud Star stiller med blant annet Sondre Olden (20) som ble draftet av Toronto Maple Leafs i fjor. Olden er nå hjemme og trener med gamleklubben før han reiser tilbake til Toronto hvor han skal spille i AHL. I tillegg stiller MS med flere spillere som har vært innom både U16- og U18-landslag de siste årene. De spiller fartsfylt og angrepshurtig hockey og det blir garantert en underholdende kamp for publikum.

Artikkeltags