Gå til sidens hovedinnhold

Rygge-damene tapte fortjent

Artikkelen er over 10 år gammel

HK Rygge hadde ingen god dag mot Grane Arendal i dag. Feilpasningene florerte, og forsvarsspillet var under en hver kritikk.

HK Rygge hadde ingen god dag mot Grane Arendal i dag. Feilpasningene florerte, og forsvarsspillet var under en hver kritikk.

 Vi fulgte kampen direkte

 Arendal-laget var fullt mulig å slå for Rygge, men dette var dagen da ingenting stemte for de blå og hvite. Likevel hang de brukbart med helt til det gjensto ni minutter. Kristin Bråthe kontret inn en Rygge-redusering, og det sto 20-18 på lystavla. Derfra og inn kjørte Arendal over de urutinerte Rygge-jentene.

 

- Det at vi henger med såpass lenge er mer at Arendal er dårlige enn at vi er gode. Vi merker at vi har få spillere å bytte med, og merker samtidig at mange sentrale spillere forlot oss i fjor, forteller Rygge-trener Kai Frydenlund-Holm.

Feilpasninger, elendig forsvarsspill og mangel på kommunikasjon var fasit for Rygge i dag. Rygge-treneren innrømmer at han er litt overrasket etter kampen.

- Vi har allerede spilt to seriekamper, og der hadde vi mye mer flyt i spillet. Det har også fungert bra på trening. I dag fungerte ikke de som normalt skal være gode hos oss. De siste minuttene gambler vi, og da blir det nimålstap, avrunder treneren.

Les mer i mandagens Moss Avis.

 

Kommentarer til denne saken