Slet med varmen og tempoet

Bård Erik Olsen var våken og satte inn reduseringen til 1-2 to minutter etter pause, men Tronvik tapte til slutt 2-4 for Tistedalen.

Bård Erik Olsen var våken og satte inn reduseringen til 1-2 to minutter etter pause, men Tronvik tapte til slutt 2-4 for Tistedalen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(4. div.: Tronvik - Tistedalen 2-4) - Vi som er såppass gamle merket nok varmen idag mer enn Tistedalen som hadde mange yngre spillere, sier Jens Ellef Andresen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Dermed gir han en av forklaringene på at Tronvik ikke fikk noen poeng og måtte gå av Amfibanen med tap 2-4.

- Det var litt for mange av oss som ikke hadde dagen i dag. Det ble for mange feilpasninger i den første omgangen, og da fikk vi mange brudd i mot oss.

- I andre omgang synes jeg vi skapte mange sjanser, og vi kunne ha snudd kampen, men avslutningene ble for dårlige, sier Jens Ellef Andresen som var spillende trener i sin fars fravær.

Tempoforskjell

Det var i første omgang Tistedalen la grunnlaget for seieren. Stian Kello lagde 1-0 i det 27. minutt etter at Tronvik-forsvaret hadde vært utrolig lite besluttsomme i eget feltarbeid.

Samme mann lagde 2-0 ti minutter senere på en overgang hvor Tistedalen beviste større fart i laget enn Tronvik. Det var en betydelig tempoforskjell på lagene.

Rask redusering

Andre omgang ble spillemessig jevnere, og det ble skapt mange sjanser i begge ender av banen. Måltjuven Bård Erik Olsen reduserte til 1-2 allerede etter to minutter, etter at Ole Kristian Hagmann hadde sendt ham en fin løpeball med pannebrasken fra midtbanen.

Tistedalen hadde mer på lager. 10 minutter ut i andre omgang skjøt de et frispark fra 30 meter i tverrliggeren, og tre minutter senere gikk de opp til 3-1 ved Dennis Nilsen.

Fredrik Larsen ga Tronvik nytt håp da han nikket et frispark fra Jon-Eirik Ødegaard i mål til 2-3 et drøyt kvarter ut i andre omgang.

Tistedalen sikret seg imidlertid alle poengene etter en verdig og vakker 4-2-scoring av Bjørn Henrik Ekeli etter to flotte tofotsdragninger.

Vil berge plassen

Både Fredrik Larsen og Eivind Arnesen hadde gode scoringsmulighet i andre omgang hvor avslutningene gikk altfor høyt. 

Vi telte 7-7 i store scoringssjanser, men Tistedalen la ned den mest helhjertede innsatsen, og med flotte scoringer var det ikke noe å si på at de tok alle de tre poengene.

- Hva blir Tronviks mål i høst?

- Vi skal spille for å berge plassen. Vi er fornøyde hvis vi kan holde oss i 4. divisjon den første sesongen, sier Jens Ellef Andresen.

Artikkeltags