Sprint-Jeløy fikk mye å juble for

koselig Robert Evensen tar imot Sprints første og siste målscorer for dagen, Andreas Andreassen, etter 1–0. Terje Tangen (t.v.) og Lars Brudalen løper til for å klemme litt, de også.

koselig Robert Evensen tar imot Sprints første og siste målscorer for dagen, Andreas Andreassen, etter 1–0. Terje Tangen (t.v.) og Lars Brudalen løper til for å klemme litt, de også.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Sprint–Holmlia 5–2) En litt nølende start endte i et lite fyrverkeri da Sprint fant seierssporet igjen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det begynte som et litt tregt forspiel der gjestene var sjenerte og ikke kjente hverandre. Men så lettet stemningen, Sprint-spillerne fant tonen, og etterhvert viste kongene av Bellevue sprudlende fotball av høy klasse.
– Vi er dårlige de 15 første minuttene, men hever oss gradvis til pause. Og etter en dårlig start på andre omgang hever vi oss igjen, og svarer etter Holmlias utligning. Så når ting først fungerte, synes jeg vi var gode, oppsummerer trener Gard H. Kristiansen.

YouTube

Sprint tok ledelsen på kampens første ordentlige målsjanse. Joakim Hermansen jobbet knallbra mot en rufsete keper, og tvang frem en svak klarering. Den plukket Andreas Andreassen opp og sendte i det tomme målet.

Holmlia fikk utligne mot et passivt Sprint-lag like etter pause, men Joakim Hermansen svarte da han omsatte Rasmus Isegrans heading til 2–1.

Så dyttet Ali Ahmed inn 3–1 med pannebrasken, før Holmlia reduserte på et pent frispark. Dog var det ikke umulig for keeper Alexander Asbøl å avverge, men han gjorde så mye annet bra i kampen at vi lar ham slippe unna...
«Hodespesialisten» Ali Ahmed økte så til 4–2 etter et langt og godt innkast fra Erik Halvorsen, før Andreas Andreassen satte punktum etter et fantastisk vakkert angrep. Absolutt et «YouTube-moment».
– Det er gøy å score mål, da, sier Andreassen, som står med fire mål på tre kamper for Sprint etter overgangen fra HSV.

I går ble han flyttet litt rundt, men trivdes på topp.
– Jeg har hørt at jeg er påtenkt sen plass mer senralt, men det er helt greit sånn som det er nå, sier Andreassen.

Rødt kort

Holmlia yppet til bråk, også. Men Ali Ahmed og resten av Sprint holdt hodet rimelig kaldt etter tumultene som oppsto da Ahmed ble løpt ned bakfra.

Episoden endte med marsjordre for en Holmlia-spiller, som reagerte med å sende en albue etter Ahmed. Dessverre så ikke kampens svake dommer episoden, som fikk passere.

Og heldigvis utartet det ikke mer, noe som fort kunne skjedd etter kamplederens mange feilvalg med fløyta.
– Dette hadde vi kontroll på, selv om Holmlia er uortodokse og vanskelige å møte, smiler kaptein Terje Tangen.

– Vi holder riktig fokus, og det er jeg fornøyd med. Så selv om ting går litt i bølgedaler var dette en plussmatch for oss. Og det var deilig å slå tilbake etter det forsmedelige tapet for FFK, avrunder Gard H. Kristiansen.
Sprint var gode over hele linja, og selv om midtbaneleddet virket litt tafatt og glissent før pause, løftet laget seg ypperlig. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Artikkeltags