Storkås hjalp HK Rygge til seier

Marianne Storkås scoret sju mål og bidro sterkt til seier i comebacket for HK Rygge.

Marianne Storkås scoret sju mål og bidro sterkt til seier i comebacket for HK Rygge. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(HK Rygge - Vestli 28-23) Marianne Storkås (28) var tilbake i HK Rygges drakt og bidro sterkt til en fortjent seier 28-23 over Vestli.

DEL

Etter flere år i eliteserien for Selbu og Fredrikstad, hadde den tidligere HK Rygge- og HK Herulf Moss-spilleren tenkt å gi seg med håndball da forrige sesong var over i april.

- Dette var den første kampen min siden april, så det var uvant å spille med så dårlig håndballform. Jeg har bare hatt fire-fem treninger med laget i forkant.

- Jeg har vært flink til å trene fysisk og holde meg i form hele tiden, men det er veldig uvant å løpe så mange spurter fram og tilbake, og da kommer melkesyra veldig fort, forklarer Marianne Storkås.

Har begrenset med tid

Marianne Storkås scoret sju mål i comebacket, og hun viste at hun bør ha flere gode håndballår foran seg.

- Hadde det ikke vært for at det var akkurat HK Rygge som ringte, så hadde jeg nok ikke drevet med håndball nå.

- Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg med håndball. Men, de sa de trengte noen flere spillere, og da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg, og finne ut om jeg ville trives med å spille litt på dette nivået.

- Jeg vet ikke om det blir håndball så mye mer enn ut denne sesongen, for jeg har veldig mye annet jeg må bruke tid på. Og det er ikke sikkert jeg rekker å være med på alle kampene framover nå, heller, sier Marianne Storkås.

- Hva jobber du med?

- Jeg er miljøarbeider og jobber en del skift med døgnvakter. I tillegg driver jeg Cafe Trappane' i Møllebyen sammen med samboeren min, og der er det ofte mye å gjøre i helgene, svarer hun.

- Skikkelig lagseier

Det var et heltent HK Rygge-lag som sikret seg to meget verdifulle og velfortjente poeng med 28-23 over Vestli i Ryggehallen lørdag ettermiddag.

- Dette var en skikkelig lagseier. Alle fightet og kjempet godt. Vi ville vinne, og det fortjente vi virkelig også, sier en oppildnet og glad Lene Ørving Eriksen.

Hun var spillende trener og bidro med fem flotte mål. Hun fikk også god hjelp med lagledelsen av Monica Løken og Siri S. Nilssen. Sistnevnte var også mye på banen.

Les mer i mandagens papirutgave av Moss Avis!

Artikkeltags