Gå til sidens hovedinnhold

To nye spillere klare

Artikkelen er over 10 år gammel

Øreåsens innebandytrener Lars Erik Andersen gliser bredt om dagen. Nå er nye toppnavn klar for spill i 1. divisjon.

Svenske Daniel Baronowsky (34) er toppnavnet som får frem sommergliset hos Andersen. I tillegg er Christoffer Olsen (25) tilbake i moderklubben etter et års utlendighet nos naboene i Råde.

Baronowsky ble Norgesmester med Fjerdingby forrige sesong, og er en fotrapp og målfarlig spiller. Nå jobber han som lærer ved Jeløy Folkehøyskole, og har flyttet til Jeløy.

- Jeg falt for miljøet i Øreåsen. Det sto mellom ØIL og Råde, men måten jeg har glidd inn i ØIL-miljøet på, ble avgjørende, sier Baronowsky til Moss Avis.

 - Vi har jobbet med Daniel i over en måned, og er veldig glade for at dette gikk i orden. Når det flytter en så god spiller til vårt område, må vi jo gjøre det vi kan for å knytte ham til oss, sier Lars Erik Andersen.

Baronowsky kom til Norge for ti år siden, og har spilt eliteserie med Fjerdingby de to siste sesongene.

- Hadde jeg blitt boende i Oslo ville jeg nok fortsatt der. Men jeg ser frem til å hjelpe Øreåsen videre. Når jeg først sier ja til noe er jeg en type som tar mye ansvar, og det håper jeg å kunne bidra med her, også, smiler 34-åringen.

 Christoffer Olsen ville teste nivået i 1. divisjon med Råde i fjor, og føler at han har vokst.

- Det har vært en nyttig erfaring. Nivået er høyere på de lagene vi har møtt, sier Olsen, som også får en viktig rolle i Øreåsen.

- Han er den beste undertallsspilleren jeg har trent, påpeker Lars Erik Andersen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.