Toppscorer klar for MFK

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Omar Fonstad El Ghaouti scoret 34 mål og ble toppscorer i avdeling 1 i 3. divisjon denne sesongen. Nå har han signert en toårskontrakt med Moss Fotballklubb. Trykk på hovedbildet for å se videointervju med spissen.

DEL

- Denne signeringen er vi veldig fornøyd med. Jeg tror Omar kan være et "scoop" for oss, kommenterer MFK-trener Ørjan Christiansen.

Ghaouti signerte for Stabæk som 16-åring, og var en del av årgangen som ble norgesmester for junior i 2008. Samme år debuterte han for Stabæks A-lag. Han ble også norgesmester i futsal med Grorud i 2010. Ferden gikk videre til Ull/Kisa, før han deretter fikk spille et år som proff i maltesisk Premier League for klubben Sliema Wanderers FC.
 
Foran årets sesong ble han gjenforent med sin tidligere trener Raymond Mikkelsen i Oppsal, der han som kjent bøttet inn mål. Det tror MFK-treneren han kommer til å gjøre på Melløs i 2015 også.

Målfarlig

- Jeg er trygg på at han blir en god spiller for oss i 2. divisjon. Han er en god avslutter og har et godt bevegelsesmønster. Omar vet godt hvor målet står, og jeg tror han kommer til å bøtte inn mål for oss neste sesong, forteller Ørjan Christiansen.

Den nysignerte spilleren vet godt hva han ønsker å oppnå under oppholdet i Moss, og ser ikke bort fra at målet kan nås allerede kommende sesong.

– Jeg skal jobbe hardt og gjøre mitt for at vi havner høyt på tabellen. Vi er i en tøff avdeling, men alt er mulig. Min førsteprioritet er å rykke opp, sier Ghaouti

Se også:

Vår fotballekspert tror at Vidar Martinsen også kan bli MFK-spillerS

Se målkavalkaden for 2014-sesongen her

Artikkeltags