Tre NM-gull til Soon CK

Av

Alle vinnerhåpene til Soon CK innfridde i UM og NM i terrengsykling i Halden. Både Martin og Tuva Siggerud og Gjertrud Bø vant.

Martin Siggerud vant 13–14-årsklassen, og lillesøster Tuva vant 11–12-årsklassen i UM i terrengsykling i Halden. Foto privat

Martin Siggerud vant 13–14-årsklassen, og lillesøster Tuva vant 11–12-årsklassen i UM i terrengsykling i Halden. Foto privat

DEL

Få MA+ for 99 kroner for 1 måned!

Blant over 300 påmeldte utøvere var Soon CK en av klubbene som utmerket seg mest.

Etter andreplasser i 2010 og 2011, var det ingen tvil om hva som var målet til Martin Siggerud i 13–14-årsklassen i år. Etter å ha vunnet 13 av 14 ritt før i år var han en av storfavorittene. Og han innfridde og tok gull i suveren stil. Martin kjørte veldig bra og disponerte kreftene godt i den regntunge løypa. Han vant klassen med hele 34 sekunder.

Neste mål for Martin er EM i Østerrike i august. Lillesøster Tuva Siggerud håpte på medalje i J11–12. Hun hadde full klaff, og vant sin klasse med 21 sekunder. Tuva er god i de tekniske partiene og tok mye på sine konkurrenter der.

Deres trener og regjerende verdensmester, Gjertrud Bø tok gullet i K50+. I tillegg tok Thea Siggerud bronse i K13–14 og Alexander Hagen sølv i M30–39.

Martin og Tuva Siggerud vant også sine klasser i det uoffislelle UM i sprint.

Les også: Slo et slag for sommerturneringen

Artikkeltags