Unødvendig hjemmetap for HK Rygge

Det gikk ikke HK Rygges vei søndag ettermiddag.

Det gikk ikke HK Rygges vei søndag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(HK Rygge-Utleira 25-30) HK Rygge hadde lenge et grep om seieren, men et tidlig rødt kort ødela mye.

DEL

Et drøyt minutt etter pause var Tatiana Alifanova uheldig og fikk armen rundt halsen på en motspiller. Utleira-spilleren var i fart og  fikk rotasjon, og situasjonen så verre ut enn den var. Men det røde kortet var korrekt dømt, selv om det satte HK Rygge i en vanskelig situasjon.

- Det var synd, men vi taper nok kampen på det røde kortet. Det er ikke Tatianas skyld, for hun er bare uheldig. Men så sårbare som vi er, preger det oss når den mest kreative spilleren er ute, sier trener Per-Inge Johansen.

- Ille

HK Rygge ledet ved pause, og var fortsatt i ledelsen da Alifanova ble sendt i garderoben. Linn Mangset satte også tre raske mål som gjorde at ledelsen holdt seg. Men utover i andre omgang ble det altfor mange dårlige vurderinger fremover på banen, og Utleira fikk etter hvert kontroll på kampen.

- Ille, for dette laget skulle vi slått, mener Per-Inge Johansen.

Nå venter en tøff periode, med fire kamper der HK Rygge bør vinne minst tre for å kunne beholde håpet om fornyet kontrakt.
- Men da må vi heve oss på mange punkter. Jentene  må bli flinkere til å ta beskjeder, og vi må være gjerrigere med ballen. Over 60 balltap duger ikke i 1. divisjon, fastslår HK Rygges trener.

Klart beste

Tine Line Banggren var HK Rygges klart beste spiller, men fikk liten hjelp i går. Keeper Ida Marie G. Høymer hadde noen gode redninger, men var altfor ustabil. For øvrig ble det mange mål på Ludmila Gaidraga og Linn Mangset. Og hadde bare de to greid å halvere feilene sine, ville det blitt en klar hjemmeseier.

Les mer i morgendagens papiravis.

Artikkeltags