Velger satsing med Kråkene

Alexander Olsen Syversen (24) er klar for I.L. Kråkene.

Alexander Olsen Syversen (24) er klar for I.L. Kråkene. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tønsberg Vikings back Alexander Olsen Syversen (24) er klar for I.L. Kråkene.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

24-åringen har tatt beslutningen om hvor han vil spille hockey kommende sesong, og valget falt på de hardt satsende Kråkene fra Moss.Dermed fikk hovedtrener Lars Oddvar Fjeldvang og sportssjef Anders Syversen svaret de bare kunne håpe på, men ikke trodde var mulig.

- Jeg fikk tilbud om kontrakt fra Tønsberg Vikings i mai, men vi kom dessverre ikke til enighet da og derfor ble valget at jeg ville være med på satsingen i Moss. Det er også en medvirkende årsak at det er flere kjente i Moss som også gjorde at beslutningen gikk den veien, samt at jeg kjenner godt til hovedtreneren også fra min tid i Tønsberg, sier Alexander Olsen Syversen.

- Vi signerer her en merittert back med over 70 kamper i eliteserien for Stavanger Oilers og Stjernen, så han vil definitivt bli en svært nyttig spiller for oss. I tillegg har han i likhet med Gustav Runbjer, som vi signerte forrige uke, også vært svært delaktig i at Tønsberg Vikings ble seriemestere i 1. divisjon sist sesong, samt at de var begge delaktige i at Vikings kvalifiserte seg til Get-ligaspill kommende sesong. Så vi er selvsagt svært glade for at siste brikken på backplass er på plass foran årets sesong, sier sportssjef Anders Syversen.

Fornøyd

Også A-lagets hovedtrener smiler bredt etter signeringen:

- Jeg er selvsagt utrolig glad for å kunne presentere Alexander som ny spiller i Moss. Jeg kjenner jo godt til hans kvaliteter både på og utenfor isen fra min tid i Tønsberg, så det er ingen tvil om at vi nå får en spiller som er svært dedikert og seriøs. Han vil også bli svært nyttig for laget hvor han kan dele av sin brede erfaring, til tross for sin unge alder, sier Lars Oddvar Fjeldvang.

Alexander Olsen Syversen vil ikle seg draktnummer 79 og går på isen sammen med resten av laget til den første offisielle treningen for A-laget, i ishallen i Moss søndag 19. august.

- Jeg håper folk i Moss vil ta seg en tur til hallen for å se spillerpresentasjonen og bli litt bedre kjent med spillerne, som etter trening vil være tilgjengelige for en prat med publikum og media i ishallens kafeteria, avslutter en entusiastisk Fjeldvang.

Artikkeltags