Vestby IL imponerte i Danmark

Vestby ILs G14-lag sammen med brasilianske Pequeninos do Jockey under Dana Cup 2011. Brasilianerne slo Vestby-guttene 4-0 i åttendelsfinalen.

Vestby ILs G14-lag sammen med brasilianske Pequeninos do Jockey under Dana Cup 2011. Brasilianerne slo Vestby-guttene 4-0 i åttendelsfinalen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Vestbys G14-lag kom seg helt til åttendelsfinalen under årets Dana Cup. Der måtte de se seg slått av brasilianske Pequeninos do Jockey.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

På veien slo de norsk, svensk og spansk motstand.

Del på Facebook

Laget havnet i en tøff gruppe, med Mastra IL fra Rogaland, Byåsen IL og andrelaget til spanske Lleida Maristes som motstandere. Sistnevnte slo de 1-0 i en overbevisende seier.

Rekordbeste

De vant gruppen etter 3-1 mot Mastra IL og 1-1 mot Byåsen IL. Der ventet svenske Trelleborg, i utgangspunktet en hard motstander.

– Spillerne vartet opp med den beste kampen noensinne med en fabelaktig innsats fra samtlige på laget og vi tok svenskene på senga. Total dominans ute på banen, både i spill og i oppførsel. Sure svenske spillere og lagledere gjorde at effektiv spilletid ble noe forkortet, noe som bekymret oss lite så lenge vi ledet. En fortjent 2-0 seier var et resultat av knallinnsats og spillerglede, forklarer lagleder Lars-Erik Moltzau.

Han var fornøyd med årets turnering, både når det gjelder det sportslige og sosiale.

– Alt i alt en sportslig suksess og som på tidligere utenlandsturer fikk vi vist at det er mulig å kombinere med det sosiale. I tillegg til 15 spillere deltok også 32 søsken og foreldre. Da blir det ekstra hyggelig på tur og vi får en stor heiagjeng.

Kampen mot Pequeninos do Jockey endte 0-4.

Les også: Hobøls gutter fikk en skikkelig fotballeksjon under Norway Cup

Artikkeltags