Storspiller i interkretsserien

Artikkelen er over 4 år gammel

(Sprint-Jeløy-Ullensaker/Kisa 4-0) Sprints lovende 16-åringer fortsetter å sanke poeng i interkretsserien, og ligger i skrivende stund på en imponerende 2. plass på tabellen. Trykk på hovedbildet for å se målsammendrag.

DEL

Tirsdagens kamp på Bellevue ble ikke akkurat spennende. De blå/hvite tok tidlig styringen og hadde stålkontroll på det gjestene hadde å by på.

Aleksander Holmen fant nettmaskene etter bare ni minutter, og samme gutt doblet ledelsen bare 13 minutter etter. Vertene fortsatte å produsere store målsjanser, men måtte ta til takke med en komfortabel 2-0-ledelse til pause.

Etter hvilen fortsatte enveiskjøringen. Martin Myklebust og Rasmus Haugsvær scoret hvert sitt mål og sørget for sluttresultatet 4-0.

Det er med andre ord ingen tvil om at de lokale 16-åringene hører til på dette nivået. Og fortsetter de på samme måte, kan de faktisk vinne serien. Men det er det ikke snakk om foreløpig, skal vi tro hovedtrener Roy Michael Johannessen.

Se tabellen her.

Ingen ambisjon om 1.-plassen

- Vi vil spille bra fotball og prestere i kamp etter kamp. Vi begynner å bli solide bakover og har et hurtig angrepsspill. Men vi har ikke noen ambisjoner om å vinne serien, understreker han.

- Men du utelukker det vel ikke om dere fortsetter å prestrere på samme måte?

- Jeg utelukker ingenting, men det er ikke målsettingen vår. Vi vil bare gjøre det så bra som mulig, avrunder han.

Artikkeltags