Tour of Norway 2018 arrangeres på Østlandet 16.-20. mai. Moss får en etappe i år også. Torsdag ettermiddag får vi svaret på hvordan hele løypa skal se ut.

Den tredje etappen får denne ruten, kunne Moss Avis skrive i januar.

Moss – Ringvoll – Elvestad – Spydeberg – Meieribyen – Svinndal – Karlshus – Ørmen – Vikane – Saltnes – Karlshus – Solli – Sarpsborg.

Det viste seg å stemme da Tour of Norway offentligjorde årets etapper.

 

– Vi får en relativt flat etappe. Vi skal besøke mange av de samme områdene vi har vært de siste årene hvor vi vet at det er mye publikum og stor entusiasme for sykkelsport, ble det sagt fra scenen under presentasjonen av etappen som starter i Moss.

– Vi gleder oss til å komme tilbake til Moss og topp stemning i Kanalparken. Derfra er det en flat løype som venter rytterne. Vi gjester indre deler av fylket før vi igjen passerer ute langs kysten ved idylliske Hankøsundet og topp stemning i Saltnes. Finalen i Sarpsborg er den samme som de to siste år, skriver Tour of Norway i en pressemelding.

– Jeg var selv nede i Kanalparken og fulgte starten i fjor. Og det var et kjempeliv der. Vi har signalisert at vi ønsker å være med videre, og dette ser jeg bare positivt på for Moss, sa mosseordfører Hanne Tollerud til Moss Avis.