Nå kan du se V75 på moss-avis.no

Her ser vi Ferrari BR og Per Oleg Midtfjeld.

Her ser vi Ferrari BR og Per Oleg Midtfjeld. Foto:

DEL

Amedia har overtatt rettighetene til  å sende travløpene direkte. Avtalen med Norsk Rikstoto begynte å gjelde fra august i år og varer ut mai 2022. I forbindelse med de direktesendte V75-løpene er det også studiosendinger med ekspertkommentatorer. I ettermiddag klokken 17 er det klart for V75-sending fra Bjerke travbane, mens neste sending er fra Bergsåker fredag klokken 18. Herfra blir det også sending lørdag klokken 12.

Full oversikt over alle sendingene finner du her.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias rundt 70 aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp

– Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Artikkeltags