Dennis Olsen vant 12-timersløpet på Bathurst-banen i Australia

ØVERST: Helt øverst på pallen sto Dennis Olsen, Dirk Werner og Matt Campbell etter å ha kjørt inn til seier i det klassiske 12-timersløpet på Bathurst-banen i Australia.

ØVERST: Helt øverst på pallen sto Dennis Olsen, Dirk Werner og Matt Campbell etter å ha kjørt inn til seier i det klassiske 12-timersløpet på Bathurst-banen i Australia. Foto:

Dennis Olsen og teamet hans gikk seirende ut av det krevende 12-timersløpet i Australia.

DEL

Én bil, tre bilførere, 12 timer.

I teamet til Dennis Olsen, som kjører for Porsche, var også Matt Campbell og Dirk Werner og det var Campbell som kjørte det siste «stintet». Og det ble en nervepirrende avslutning, skal vi tro mediene som er tilstede i Australia.

Campbell klarte å komme seg forbi den ledende bilen og sørget for at han, Werner og Dennis Olsen kunne stå øverst på podiet søndag morgen, norsk tid.

– Vi vant! Jeg kan ikke tro det, skriver Dennis Olsen selv på Facebook.

Det er pappa Roy Espen Olsen ekstremt stolt av.

– Tar av meg hatten! Hadde noen sagt til meg for ett år siden at vi skulle vinne selveste Bathurst 12H hadde jeg aldri trodd det, skriver Roy Espen Olsen på Facebook, hvor han gratulerer sønnen og de to andre teamkameratene.

På hjemmesiden til 12-timersløpet skriver flere av fansen at det er det beste løpet de har sett noensinne.

– Prestasjonen er meget sterk av mange årsaker. For det første så gjorde han gode bidrag selv for å holde bilen i god posisjon - og han klatret også mange plasser i mye trafikk i ett av stintene hans, sier Simen Næss Hagen, som står bak bilsportnettstedet parcferme.no til VG.

Artikkeltags