ØSTFOLDHALLEN: – Dette var den siste kampen hvor jeg benytter meg av mange innbyttere og lar mange få prøve seg. Neste kamp, mot Ørn-Horten 12. mars, skal de som er i best form spille, slik at vi begynner å forme et serielag, forklarer treneren.
– Når det gjelder serielaget er det særlig hos midtstopperne jeg har mest positivt hodebry. I dag spilte Fredrik Larsen midtstopper i en omgang, men klarte seg også positivt på venstre back etter hvilen. Magnus Karlstad gjorde også sine saker bra da han kom inn i midtforsvaret etter pausen. Vi har et luksusproblem i mange gode midtstoppere, smiler Christensen.
Sprint startet best, og kom til mange sjanser gjennom raske og presise pasninger. Martin Kuvene var nærmest nettkjenning da hans heading etter hjørnespark ble reddet på streken.

Svikter kollektivt

Men få minutter senere scorer Åskollen da Øyvind Syversen får stå helt umarkert og peile inn skuddet fra 20 meter. Martin Kuvene utligner med en fin heading, men neste angrep får nok en Åskollen-spiller stå helt alene og stille inn skuddfoten, og stillingen er 1–2 ved pause.
I annen omgang gjorde Magnus Karlstad og Ole Kr. Hagmann positive innhopp, men det kollektive og pasningene sviktet fremdeles. Gard H. Kristiansen fastsatte sluttresultatet til 2–2 med en sikker heading etter corner fra Kjell Olofsson.
– Jeg kan ikke si meg fornøyd med uavgjort i dag. Åskollen legger seg veldig bakpå og gjør det vanskelig for oss å komme gjennom i angrep. Vi hadde mye av spillet og ballbesittelsen, men svikter offensivt, oppsummerer trener Bjørn Christensen, som er spesielt fornøyd med Thomas H. Meyers innsats på høyrebacken.