Etter at den siste gjesten gikk for dagen søndag kveld, ble dørene dørene stengt for høstferien. Planen er å gjennomføre oppussing og vedlikeholdsarbeid.

Et av prosjektene er å rive en vegg i lokalet og gjøre om det gamle kjølerommet til et selskapslokale.

– Da kan man ha egne selskaper her med langbord, for eksempel konfirmasjoner og lignende, og trekke for gardinene her, forteller driver Terje Gullåsen.

I tillegg er det vedlikeholdsarbeid som å vaske terrassen. De benytter anledningen nå som høstferien står for tur og mange uansett reiser bort.

– Da passer det fint å ta det nå, sier Gullåsen.

Hos Naboen pusset opp på samme tid i fjor. Da holdt de også stengt i en uke mens de malte både tak og vegger, tettet igjen flisveggen og la nye plater. De fikk også på plass en ny serveringsavdeling.

LES OGSÅ: Hos Naboen har pusset opp: – Vært veldig mye jobb og mange fornøyde gjester

LES OGSÅ: Nabolagskroa gikk tom for mat: – Et luksusproblem

LES OGSÅ: Restaurantanmeldelse: «En slik nabolagskro skulle alle hatt»