Erlend Wiborg (Frp) ble gjenvalgt og sikret seg videre plass på Stortinget, men denne gang i opposisjon.

– Et skifte til en sosialistisk regjering vil være uheldig for Norge og Østfold, mente Wiborg da Moss Avis møtte han ved 22-tiden på Fremskrittspartiets valgvake i Fredrikstad.

Han var skuffet over prognosene, og da han hadde innsett at valget ikke gikk Frps vei så han ikke særlig lyst på et politisk skifte. Tross dårlig valg for partiets del, kunne Wiborg glede seg over fire nye år på Stortinget.

– Jeg er veldig glad for at velgerne har gjenvalgt meg til fire nye år, sa Wiborg før han gikk inn på sine dype bekymringer for hva et politisk skifte vil gjøre med landet.

– Jeg er bekymret for en sosialistisk regjering. Jeg frykter mye nye skatter, avgifter, påbud, forbud også videre, sa Wiborg og lovet at han kommer til å være en klar røst mot nettopp dette.

Wiborg er optimistisk og har en klar og langsiktig plan for neste stortingsvalg.

– Vi skal passe på at dette kun blir fire år, og sørge for at vi får feid sosialistene ut av styr og stell, sa Wiborg i klar tale.

– En sosialistisk regjering er uheldig for Norge og ikke minst for Østfold, mener Erlend Wiborg (Frp), som ser ut til å bli Frps eneste stortingsrepresentant for Østfold.