Denne uken hadde jeg avtalt med en venninne å dra på Tivoli med barna. Det var nemlig reklamert for tivoli i byen vår – taktisk/utaktisk plassert rett ved siden av den store, fine gratis lekeplassen i sentrum. Vi sa ikke noe til barna før samme dagen og de ble kjempeglade, for vi skulle på «tilovi»!

Nå vet jeg ikke hva du tenker på når du tenker tivoli, men jeg tenker mange karuseller, boder hvor du kan prøve lykken, sukkerspinn og popkorn. Sist jeg var på tivoli var det i København, og det er nettopp sånn tivoli skal være, spør du meg.

Tivolipark.no, som har tivoliet leverer ikke! Styr unna og gjør heller noe annet moro med barna.
Dette må være tidenes – og jeg mener virkelig tidenes – mest skuffende tivoli opplevelse! Billettene er kjempedyre, 50 kroner for en billett! Pengesluk for oss med mange barn.

Det var kun fire attraksjoner der; en hoppeslott-sklie, en karusell, et hoppeslott for de aller minste og trampoline der du spennes fast i strikk. Alle attraksjonene kostet 1 billett, som da kostet 50 kroner. For det fikk du hoppe i 8 minutter, eller kjøre en runde med karusellen. På trampolinen måtte du betale 70 kroner!

Jeg fikk nesten sjokk da jeg så prisene! Heldigvis ville guttene bare skli på hoppeslott-sklien. De fikk sine 8 minutter der. Jeg hadde lovet dem en kjærlighet også, og de kostet også 50 kroner pr. stykk.


Jeg anbefaler virkelig å droppe «Barnas Tivoli»/Tivolipark og heller bruke pengene og tiden på noe annet. For dette var dårlig!

P.S., har du besøkt Daftøland? Om du vurderer tur til Strømstad i sommer, anbefaler jeg å legge turen innom der! Daftøland er verdt både pengene og tiden!