Åpner sykehusdørene på Kalnes for nysgjerrige

ÅPEN DAG: For de som er interesserte åpner Kalnes sine dører 5. mars klokka 17 for en omvisning av sykehuset. Det vil også bli informert om læreplasser i helsefagarbeidet.

ÅPEN DAG: For de som er interesserte åpner Kalnes sine dører 5. mars klokka 17 for en omvisning av sykehuset. Det vil også bli informert om læreplasser i helsefagarbeidet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sykehuset Østfold inviterer tirsdag 5. mars til åpen dag på Kalnes.

DEL

Den åpne dagen er tiltenkt de som vil søke læreplass i helsearbeiderfaget, og de som skal bli, eller er, utdannet helsefagarbeider.

Det skriver Sykehuset Østfold på sine hjemmesider.

LES OGSÅ: Erik-André (38) sluttet i jobben som kokk og ble bitt av treningsbasillen

Halvannen time

Kalnes åpner sine dører for dem som er nysgjerrige klokka 17. Arrangementet vil bli holdt i plenumssalen og vil vare til 18.30.

– Der vil det blant annet bli informert om læreplasser i helsearbeiderfaget ved Sykehuset Østfold, og traineeprogrammet for helsefagarbeidere, opplyser sykehuset.

Omvisning

Videre skriver de at 10 av 120 søkere i fjor høst fikk muligheten til å være trainee i helsearbeiderfag på sykehuset.

Interesserte som tar turen til sykehuset under åpen dag får også muligheten til å høre erfaringer fra lærlinger og traineer, samt omvisning på Kalnes.

LES OGSÅ: GPS-klokken gir Anemarie og Leif trygghet og frihet i hverdagen: – Flere med demens må få glede av teknologien før det er for sent

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.