Sykehuset på Kalnes fortjener ros

Sykehuset Østfold, Kalnes.

Sykehuset Østfold, Kalnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevStadig leser jeg avisinnlegg om negative erfaringer etter opphold og behandling på Sykehuset Østfold HF Kalnes. Jeg kan forsikre at min erfaring er den stikk motsatte.

Siden april i år, har jeg hatt mye sterke smerter. En rekke symptomer, for meg helt ukjente, har kommet og gått. Mange legekonsultasjoner på offentlige og private helseinstitusjoner er blitt gjennomført, uten at den rette diagnose er blitt stilt, til tross for utallige prøver og tester av ymse slag.

Natt til lørdag 29. september ble jeg innskrevet på akuttmottaket på Kalnes. Diagnose ble etter få dager stilt og behandling for borreliose ble iverksatt. Torsdag 4. oktober ble utskrevet fra sykehuset og videre behandling skulle uføres av Moss kommes hjemmesykepleie.

FANTASTISK! For et sykehus! For et personell!

Fra den første ansatte jeg møtte i mottaket på «akutten», til renholdere, sykepleiere, kantinepersonell, leger, sykepleiestudenter og andre, alle har bare vært helt fantastiske.

Høyt arbeidspress og mange krevende pasienter til tross, ble jeg alltid møtt med forståelse, en vennlig tone, utrolig god service, faglig presisjon og yrkesstolthet. Ord blir fattige og puslete, men tusen takk for all hjelp.

Når denne artikkelen blir skrevet, har jeg fått 4 dagers behandling av hjemmesykepleien. Dårligere behandling har jeg ikke fått gjennom denne etaten.

Jeg har fått behandling av forskjellige sykepleiere, men alle har vært svært dyktige, hyggelige og ikke minst imøtekommende. En stor takk til hjemmesykepleien også.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags